Достапни линкови

Унгарија ја започна изградбата на оградата кон Србија


Унгарски војници започнале да ја подигнуваат контроверзната ограда на границата со Србија за да се спречат мигрантите да влегуваат во Унгарија. Критичарите на овој потег велат дека би било подобро унгарската влада да подигне ограда кон Австрија за да го спречи иселувањето на Унгарците.

XS
SM
MD
LG