Достапни линкови

Оер - Најважно е да се дефинира транзициониот период


Се преговара за многу работи, за функционирањето на судството, Собранието, медиумите, но најважно е да се дефинира кој и што ќе прави во транзициониот период, вели француската амбасадорка Лоренс Оер.

XS
SM
MD
LG