Достапни линкови

Македонија пекол за мигрантите


Не третираа како животни, не бркаат никој не ни помага, полицајци ни земаат мито, ни рекоа Самах и Салам Мунавер, кои, бегајќи од Сирија, својот спас го барат во западните земји минувајќи низ Македонија. Според нив, Македонија и Унгарија се најлошите земји за бегалците.

Ваше мислење

Покажи ги коментарите

Категории

XS
SM
MD
LG