Достапни линкови

Тодоровски - Со партизираност до слаби резултати во дипломатијата


Дел од кадрите кои се од полна доверба на раководството функционираат по партиски линии, а „неподобните кадри“ во МНР се користат за колку-толку да ги покријат професионалните задачи, вели претседателот на Синдикатот на дипломатската служба Сашко Тодоровски.

XS
SM
MD
LG