Достапни линкови

Милитантите на ИД пред вратите на Западот


Дали светот би бил побезбедно место ако Соединетите држави и нивните сојузници ја поразат Исламската држава во Ирак и Сирија? Не мора да значи, вели најновиот извештај на мониторинг тимот за контратероризам на Советот за безбедност на Обединетите нации.

XS
SM
MD
LG