Достапни линкови

Kредиторите не се откажуваат од Грција


Лидерите на Германија, Франција и на меѓународните институции кои ја кредитираат Грција на неочекуваниот состанок во Берлин се согласија со „вистински интензитет“ да работат со цел да се најде решение во преговорите за грчкиот долг.

XS
SM
MD
LG