Достапни линкови

Попсимонова - Креирање непријатели за криење на економските проблеми


За да се оттргне вниманието од реалните економски проблеми, владата креира непријатели во, порано беа етничките заедници, па странски служби, надворешни непријатели и сега сме фокусирани на партиските, вели универзитетскиот професор Гордана Попсимонова.

XS
SM
MD
LG