Достапни линкови

Богов - Ако политичката криза продолжи, штетата ќе ја почувствуваме сите


Ако политичката криза продолжи или ескалира, штетата ќе ја почувствуваме сите, затоа што тоа ќе значи помалку инвестиции, создавање помалку работни места, можеби и намалување на плати, вели гувернерот на НБРМ Димитар Богов.

XS
SM
MD
LG