Достапни линкови

Два кампа, два различни светови


Привремените жители во камповите пред Собранието и пред Владата полпаднево го минуваат главно низ музика, муабет и спортски активности, но нивните ставови во однос на општествените случувања се сосема спротивни.

XS
SM
MD
LG