Достапни линкови

Можно ли е заедничко кафе меѓу двата табора во Скопје?


Два кампа во центарот на Скопје. Еден пред Владата, со барање за оставка на премиерот Никола Груевски и еден пред Собранието за поддршка на Владата и нејзините политики. И едните и другите велат дека ќе останат таму, додека треба. Заедничко им е што не сакаат поделби, би се сретнале, би разговарале и покрај различните ставови.

XS
SM
MD
LG