Достапни линкови

Димовски - Меѓуетничките односи никогаш подобри


Меѓуетничките односи во Македонија, никогаш не биле подобри, вели Владо Димовски од Центарот за меѓуетничка толеранција. Тој вели дека настанот во Куманово дополнително ги сплоти луѓето и тие покажаа дека не потпаѓаат под провокации.

XS
SM
MD
LG