Достапни линкови

Избори во Британија, најнепредвидливи досега


Британците денеска решаваат кој сакаат да ја води петтата најголема економија во светот во најтесните избори досега. Тоа би можело да водат кон слаба влада, одржување референдум за или против Европската унија и кон зацврстување на желбата на Шкотска да го напушти Обединетото кралство.

XS
SM
MD
LG