Достапни линкови

Средношколскиот пленум најавува радикализација


Средношколците кампуваат пред МОН.

Од Средношколскиот пленум најавија дека од утре планираат радикализација, која ќе се состои од Средношколски, Студенски, и Родителски Пленум, како и од сите загрижени граѓани за реформите во средното образование. Од пленумот соопштија дека радикализацијата ќе се состои од тоа што ќе има собири пред Министерството за Образование и Наука во период од 17:00 до 18:30 часот. Од пленумот Ги повикаа и сите совесни граѓани кои ги поддржуваат да се приклучат на нивните собири кои ќе траат сè до остварување на нивните барања.

XS
SM
MD
LG