Достапни линкови

Едни протестираа а други маршираа за 1 Мај


Во Скопје левичарските движења „Солидарност“, „Ленка“, Синдикатот на новинарите и медиумските работници и други, протестираа против кршењето на работничките права и задушувањето на синдикализмот, а по подолго време марш за солидарност одржа и Сојузот на синдикатите на Македонија.

XS
SM
MD
LG