Достапни линкови

Чаусидис - Новинарството ставено на листата на отстрел


Новинарството е буквално ставено на листата на отстрел и веќе говориме за мали островца на новинарската професија кои опстојуваат, додека сето друго е окупирано со пропаганда и со инструментализација во партиски цели, вели претседателката на новинарскиот синдикат Тамара Чаусидис.

XS
SM
MD
LG