Достапни линкови

Трет протест на средношколците

Средношколците по трет пат маршираат против лошите реформи во образованието. Неколку илјади студенти се собраа кај фонтаната кај Градски парк, од каде започна средношколскиот марш. Од Градски парк, се упатија кон Владата, каде им се придружија и студентите, а потоа продолжија до Министерството за образование и наука.

Средношколците по трет пат маршираат против лошите реформи во образованието. Неколку илјади средношколци се собраа кај фонтаната кај Градски парк, од каде започна маршот. Од Градски парк, се упатија кон Владата, каде им се придружија и студентите, а потоа продолжија до Министерството за образование и наука.

XS
SM
MD
LG