Достапни линкови

Шабани - Меѓу ДУИ и ВМРО-ДПМНЕ нема табу теми


И во едно семејство понекогаш се појавуваат недоразбирања, така и ние понекогаш имаме случаи во коишто имаме несогласувања, меѓутоа важно е дека ние сме отворени за дијалог, така што нема табу теми коишто не ги отвораме и не ги дискутираме заедно, вели министерот за локална самоуправа Лирим Шабани.

XS
SM
MD
LG