Достапни линкови

Хајд Парк: Може ли во Македонија пристојно да се живее?


Нуди ли државата можности за пристоен живот? Граѓаните кои ги прашавме велат дека не се задоволни од условите во кои живеат и дека освен основните човекови потреби, не ги уживаат можностите на благосостојба. Чувството на среќа пак е поделено.

XS
SM
MD
LG