Достапни линкови

Во Белорусија данок за невработените


Новиот закон за казнување невработени лица предизвика чудење во Белорусија. Критичарите велат дека оваа легислатива која има за цел да се справува со, како што се нарекува „социјалниот паразитизам“ го крши уставот и ги погодува луѓето кои и онака се погодени од економската криза во земјата.

XS
SM
MD
LG