Достапни линкови

Русија загрижена од тесните врски на Шведска и Финска со НАТО


Руското министерство за надворешни работи соопшти дека потезите на Финска и на Шведска кон поблиски врски со НАТО претставуваат причина за сериозна загриженост. Финска веднаш реагира дека никој од надвор не може да се меша во нејзините одлуки со кого ќе се здружува.

XS
SM
MD
LG