Достапни линкови

По Турски тек или по западни терминали


Наместо неславниот Јужен, сега се планира нов Турски тек, гасовод за снабдување на европските земји со овој енергенс од Русија и Азербејџан. Дали планираниот Турски тек може да заврши неславно како неговиот претходник и што може да очекува Македонија?

XS
SM
MD
LG