Достапни линкови

Студена војна 2.0


Руската прослава на 70 годишнината од победата над нацистичка Германија во Втората светска војна го подели светот. Повеќето западни лидери ќе останат надвор од церемониите во Москва за разлика од оние источните. Каква е позицијата на Македонија?

XS
SM
MD
LG