Достапни линкови

Грција со нов список реформи


Грција испрати ажуриран список на реформи до кредиторите во надеж дека тоа ќе ги задоволи нивните барања со цел деблокирање на финансиската помош неопходна да се избегне банкрот на земјата.

XS
SM
MD
LG