Достапни линкови

Средношколците ѝ покажаа жолт картон на владата


Со извици „последна опомена“, неколку илјади средношколци, организирани од Средношколскиот пленум ѝ покажаа жолт картон на владата. Тие протестираа за враќање на стариот концепт за полагање државна матура и екстерното тестирање да биде ставено во мирување.

XS
SM
MD
LG