Достапни линкови

Хајд Парк: Прислушувањето и мислењето на граѓаните за политичарите


Колку граѓаните се запознати со содржините од прислушуваните разговори, веруваат ли дека се автентични и дали се смени нивното мислење за начинот на практикување на власта?

XS
SM
MD
LG