Достапни линкови

Три сценарија за Русија по Путин


Деновиве светската јавност беше окупирана од мистериозното отсуство на рускиот претседател Владимир Путин. Со право со оглед на тоа што сукцесијата секогаш претставува голема, а често и опасна криза за повеќето авторитарни режими во кои централна улога има една личност.

XS
SM
MD
LG