Достапни линкови

Трајанов - Масовното прислушување специфично за авторитарни држави


Овие работи се специфични само за авторитарни држави, тогаш кога тој што практично ја води државата сака да има информации, да навлезе во интимата на секој граѓанин, на секој носител на јавна функција, вели претседателот на Демократскиот сојуз Павле Трајанов.

Категории

XS
SM
MD
LG