Достапни линкови

Грција веќе не смее да губи време


Грција и експерти од Европската комисија, Европската централна банка и Меѓународниот монетарен фонд в среда почнуваат детални разговори за грчките реформи поврзани со итното финансирање. Шефот на еврогрупата Јерен Дејселблум оцени дека Грција е пребавна во изнесувањето на деталите на планот.

Категории

XS
SM
MD
LG