Достапни линкови

Даниeл Гордон - Tранспарентност во јавните набавки


Многу е важно да има поголема транспарентност, но мора да напоменам дека понекогаш склучувањето договори без објавување оглас се оправдани , но исто така има многу примери кога не се, вели во разговор за Радио Слободна Европа, Даниел Гордон, виш советник за јавни набавки во aмериканската влада.

XS
SM
MD
LG