Достапни линкови

Изборна диктатура


Наместо демократија и отвореност, надворешни и внатрешни непријатели. Наместо визија за развој, популистички пароли за освојување и задржување на власта. Станува збор за своевидна „изборна диктатура“ чии главни експоненти се Русија, Турција и Унгарија. Каде е Македонија?

XS
SM
MD
LG