Достапни линкови

Дали воопшто може Грција да излезе од еврозоната?


Грција веќе неколку години ја окупира светската јавност поради тешката финансиска криза во која западна земјата поради лошото домашно стопанисување. Како оваа криза, без оглед во кој правец ќе се одвива нејзиното решавање ќе се одрази во регионот и посебно во Македонија.

XS
SM
MD
LG