Достапни линкови

Повик за терористички напади во Европа и САД


Американскиот секретар за внатрешна безбедност Џех Џонсон ги повика на претпазливост граѓаните кои посетуваат трговски центри, посебно во Париз, Лондон, но и во Канада и САД. До ова дојде откако сомалиската терористичка организација Ал Шабаб се закани со напади во трговски центри на Западот.

XS
SM
MD
LG