Достапни линкови

Сајбер просторот опасност или спас за светот


Во светот растат случаите на злоупотреба на сајбер просторот, не само за економски криминал, туку и за ширење омраза и екстремизам. Експертите предупредуваат дека се неопходни итни мерки за справување со ваквата појава.

XS
SM
MD
LG