Достапни линкови

Дубиоза колектив - Протестите немаат националност


Неколку илјади студенти го следат концертот на босанско-херцеговскиот бенд Дубиоза колектив на платото пред Универзитетот Свети Кирил и Методиј во Скопје. Членовите на бендот на почетокот од концертот рекоа дека се во Скопје за да ги поддржат Студентскиот пленум и автономната студентска зона.

XS
SM
MD
LG