Достапни линкови

Репортажа: Автономна зона на Машински факултет


Автономните зони ги има на се повеќе државни факултети. Студентите кои ги „окупираа“ факултетите се добро организирани, се одржуваат предавања, дебати, но и слободни активности. Се се одвива мирно и достоинствено.

XS
SM
MD
LG