Достапни линкови

Студентите ја прекинаа наставата на Економскиот факултет на УКИМ


Студентите денеска ја прекинаа наставата што се одвиваше на Економскиот факултет при УКИМ. Тие ја поминаа првата ноќ во „Автономната зона“ што ја прогласија на Филозофскиот факултет.

XS
SM
MD
LG