Достапни линкови

Студентска окупација на УКИМ

Со вреќи за спиење, студентите организирани од Студентскиот пленум ја поминаа првата ноќ во „автономната зона“ што ја прогласија на Филозофскиот факултет во Скопје. Граѓани им носат храна и ќебиња, за да помогнат во „окупацијата“ на универзитетот.

Категории

XS
SM
MD
LG