Достапни линкови

Македонија на 117 место по слобода на медиумите


Во денеска објавениот годишен извештај на Репортери без граници, Македонија, по слободата на медиумите, се најде на 117 место од 180 земји во светот. Во минатата година Македонија беше на 123 место, што според најновиот Индекс на слободата на медиумите, е за 6 места подобро.

XS
SM
MD
LG