Достапни линкови

Милевски - Преодна влада за излез од кризата


Според мене, треба да дојде една преодна влада, којашто на неутрален начин ќе ги реши овие политички кризи и состојби во државата, ќе даде една судска разрешница, МВР неутрално ќе ги испита сите тие наводи за криминал што ќе се објават и ќе подготви едни фер и демократски избори, вели новиот претседател на ЛДП, Горан Милевски, во неделното интервју на Радио Слободна Европа.

XS
SM
MD
LG