Достапни линкови

Балканот меѓу Западот, Русија и милитантите на ИД


Двете моментално најголеми закани за мирот во светот - конфликтот во источна Украина и милитантите на Исламската држава, би можеле да бидат клучни за Балканот. И тоа не само поради географската близина на кризните подрачја, туку и поради влијанието на инволвираните страни во регионот.

XS
SM
MD
LG