Достапни линкови

ХРВ: владите да не ги игнорираат човековите права


Хјуман рајтс воч во најновиот годишен извештај предупредува дека многу влади во светот прават голема грешка поради тоа што ги игнорираат човековите права со цел да се справат со безбедносните предизвици. Токму човековите права се клучни за безбедноста, оценува Хјуман рајтс воч.

XS
SM
MD
LG