Достапни линкови

Европа и како против исламскиот екстремизам


По терористичките напади во Париз и откриените ќелии на исламски милитанти, ЕУ повика на анти-терористичка алијанса. Македонија, според аналитичарите, поради мешаниот етнички и верски состав на населението, е дел од овој глобален проблем.

XS
SM
MD
LG