Достапни линкови

ММФ ги намали предвидувањата за економски раст


Меѓународниот монетарен фонд ги ревидира своите прогнози за економски раст годинава и побара од владите и централните банки да им се вратат на политиките на реформи за да го поддржат развојот. Како добри за економскиот раст се наведуваат намалените цени на нафтата и падот на еврото.

XS
SM
MD
LG