Достапни линкови

Господин Петар - МПЦ е единствена православна црква во Македонија


Во Македонија ќе има само една црква, тоа е МПЦ и никако друга верска заедница која ќе говори дека е нешто како супститут на МПЦ или паралелна црква на МПЦ, вели митрополитот преспанско-пелагониски, господин Петар.

Категории

XS
SM
MD
LG