Достапни линкови

Рубљи и луксузни автомобили


Луксузните автомобили беа распродадени во Русија во последниве месеци како дел од настојувањата на богатите руси да ги претворат рубљите, кои обезвреднуваат, во нешто конкретно. Нови набавки, тешко.

XS
SM
MD
LG