Достапни линкови

Почеток на студентскиот протест


Минути пред започнувањето на третиот студентски птотест во Скопје, против реформите во високото образование, студенти и граѓани се упатуваат пред Владата да го изразат своето незадоволство.

XS
SM
MD
LG