Достапни линкови

Поделби во новата Евроазиска економска унија


Русија, Белорусија, Казахстан, Ерменија и Киргистан формираа Евроазиска економска унија чија цел е зацврстување на нивното интегрирање. Сепак, како што наведуваат новинските агенции, веднаш била забележлива нивната неединственост.

XS
SM
MD
LG