Достапни линкови

Студентски пленум: Не треба да се води дискусија за државен испит


Откако студентите не беа поканети да учествуваат на дебата за законите за образование, дебатата беше преместена од Педагошкиот факултет во Министерството за образование и наука и беше преименувана во работна средба

XS
SM
MD
LG