Достапни линкови

Унковски - Луѓето се будат од хипнозата


Полека, полека, мислам дека луѓето ги отвораат очите и гледаат дека животот не им е поубав затоа што има ваков или онаков споменик, вели режисерот Слободан Унковски.

XS
SM
MD
LG