Достапни линкови

Нема волшебно стапче за спас на климатските промени


Човекот ја менува климата на Планетата, се согласуваат научниците во светот. Сепак, политичарите се уште не можат да постигнат согласност за мерките кои би довеле до запирање на глобалното затоплување. Последиците од оваа појава веќе се чувствуваат и во Македонија.

XS
SM
MD
LG